PisKopat01 Onursal Üye
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 30 Seviye : Deneyim : Aktiflik : Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Norm - Sagopa, Kadıköy, Merdiven Diss Çarş. Kas. 12, 2008 9:58 pm | |
| Bunlar sadece sokakta duyduğum cümLeLer (a) Hadi rep yapaLııım ! Tek tek sik ama bak bek bitmez. yarrağın tadına varan eve gitmez sikikgraytnetin 0r0spu admini dalgaya bak tatmin et kendini loş ışıkta boş kerane işlet bunu aLman için götunü genişLet ben piçin teki zamanla tanırsın sen daşşaktaki en kısa kıLsın ! üsküdar mı lan biraz akıLLanın o merdivenLede sikime tırmanın ! dikine gidiyorum önüme çıkmayın rapçi sikiyorum warsa göt kayın . Her şey vatan için askere gitmez lolipop starsa bu şarkı bitmez . Dostum kankana sen bir üçLü sar benim iki topum ve birde repim war ! -çok küfür ediyor böyle yapmasın -Azdırma sende sikim kaLkmasın ! aynaya bak lan budur derdim dökük evdeki fakir o piç de bendim ! Sen bana söyLe ceza mı ustan sagopa yada fuat kaçar bu kurstan , geceler uzun kas ama yazamazsın sözLerin bana yadigar bu mapustan ! (aaa) Fahişe aLdığı işi saymazmış sikilen götler repe doymazmış , sokak edebiyatımı sözLeri gördüm yaptığınız repe götümle güLdüm .(haha) bıdıbidibıdibidibibıdıbidi para için havLama susturun şu iti. önce yoruyorum mekan yeralti flexçi sikiyorum Kadıköy dediğin bebek mafyası fanLarı sübyan repçi tayfası hadi bana havla hergeLe dikLen Ender derken besmeLe çek Len ! memeli maykrafon yow çek bi saksafon sus götüne girenLeri ağzından kus ! Son samuraysay kılıcını sıkı tut keskin götünde patladı bu barut . Dostum kankana sen bir üçLü sar benim iki topum ve birde repim war ! -çok küfür ediyor böyle yapmasın -Azdırma sende sikim kaLkmasın ! aynaya bak lan budur derdim dökük evdeki fakir o piç de bendim ! Sen bana söyLe ceza mı ustan sagopa yada fuat kaçar bu kurstan geceler uzun kas ama yazamazsın sözLerin bana yadigar bu mapustan ! | |
|